Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ερωτηματικά για το νερό και την λειτουργία της δημοτικής αρχής Θερμαϊκού

Μετά την χθεσινοβραδινή  έντονη κακοκαιρία, η σημερινή μέρα βρήκε τον Θερμαϊκό με αρκετά προβλήματα, πεσμένα δέντρα, πλημμυρισμένοι δρόμοι κλπ. Μέχρι πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του Ακτιβιστή δεν είχε καταστεί δυνατό να επικοινωνήσουν φορείς που σχετίζονται με την διαχείριση της κατάστασης. Μάλλον ο Δήμαρχος πρέπει να λείπει.
Από την άλλη όμως πληροφορηθήκαμε από το δημοτικό σύμβουλο κ. Παναγιώτη Μήλιο, ότι συναντήθηκε με νεαρό (που και υπάλληλος του Δήμου δεν είναι, ούτε καμία σχέση με τη ΔΕΥΑΘ έχει) που αφισοκολλούσε (πως είναι δυνατόν μ' αυτή τη βροχή) ανακοίνωση της ΔΕΥΑΘ.
Η ανακοίνωση πληροφορούσε τους κατοίκους πως το νερό της Περαίας είναι πλέον κατάλληλο για χρήση.
Παραξενευόμαστε γιατί δεν λάβαμε κανένα δελτίο τύπου από τους αρμοδίους και ούτε καμία άλλη ανακοίνωση έγινε (εξ όσων γνωρίζουμε). Αλλά ούτε καν η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου έχει αφαιρέσει την ανακοίνωση της 21ης Οκτωβρίου με την οποία καλούσε τους δημότες
να μην χρησιμοποιούν νερό για πόση και μαγείρεμα.
Η απορία και του κ. Μήλιου αλλά και δική μας είναι "πως μπορεί κανείς να βασίζεται σε μια ανακοίνωση που διανέμει ένα νεαρός, που καμία σχέση έχει με το Δήμο και να ενημερώνει για ένα τόσο ζωτικό ζήτημα που σχετίζεται με την υγεία των κατοίκων.
ΥΠΑΡΧΕΙ  ΕΠΙΣΗΜΗ  ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου